Tuxedo to ja decyduje o tym czy chce grac czy nie i o tym czy chce i jesli chce to jaka wydaje opinie.
Tuxedo mozesz mi podac powod dla jakiego wciaz mnie odsylasz do quake? bo tego nie pojmuje. Pisze jasno i wyraznie ze lewelowanie moze byc mniej lub bardziej przyjemne w subiektywnym odczuciu. Gralem w kilka mmorpgow i na podstawie mojego doswiadczenia uwazam ze w EQ2 levelowanie jest nudne. Jest to moja subiektywna opinia mowiaca o tym ze w danej grze dany sposob lewelowania jest nudny. Prosze mnie nie odsylac do innych gier bo sie wypowiadam o EQ2 a nie o innych grach.
Co do monotonii terenow. Jak najbardziej jest to moja subiektywna opinia jak zreszta kazda opinia. Ja tu nie mam zamiaru argumentowac, nie jestem zeby dyskutowac. Jeszcze raz podkreslam ze to co pisze to moja subiektywan opinia i wg mnie teren jest monotonny. MI owa estetyka nie odpowiada.
Nie jestem zawiedziony poniewaz nie oczekuje niczego od mmorpgow, za dlugo gram zeby wierzyc w rzeczy ktore opowiadaja devsi. Pisze o rzeczach ktore mi osobiscie w tej danej grze sie nie podobaja. Jedyne co moze smieszyc to wlasnie nazwanie eq2 mmorpegiem 3ciej generacji. 3cia generacja to brak zon, jeden duzy serwer, mozliwosc poruszania sie w szerz i wzdluz swiata - czyli brak zonewalli (te gory na horyzoncie w commons to sa jaja a nie trzecia generacja
), miasto pociete na 8 zon conajmniej w obrebie ktorych sa kolejne podzony.
Jesli sie reklamuje gre jako przelom w mmorpgach to sie robi przelom a nie tworzy gniota.
Ja gralem wczoraj i uswiadczylem 6 padow w krotkim okresie czasu (chcialem sie przekonac co wyeliminowano a czego nie). W FP memory leaki sa w dalsym ciagu.
PS. Jeszcze raz powtarzam - jest to moje osobiste SUBIEKTYWNE zdanie na temat gry. Jesli ktos bedzie chcial sie przekonac badz nie do owej to zagra. Ja napisalem posta dlaczego tej gry NIE kupie.
juz.