No dobra - wczoraj się trochę wkurzyłem - najpierw czekałem ponad 4 godziny, a potem okazało się, że na mnie nie da się poczekać pół godziny, no może 40 minut...
- dzisiaj już wypowiem się bez emocji.
Opiekun --> rozumiem Twoją frustrację, ale pamiętaj proszę, że nie ma rzeczy tylko czarnych i tylko białych, zarówno ja, jak i Ty, jak i każdy z nas dołożył cegiełkę. Napisałeś, że nie masz ciśnienia z szybkim lewelowaniem, więc o co chodzi?
Bodziu --> myślę, że raz w tygodniu exp party czasami 2 razy to jest realne. Nie liczyłbym na więcej. Jeżeli masz ciśnienie na częstrze lewelowanie (rzeczywiście bardzo dużo możesz poświęcić czasu na Finala) to ja nie mogę Cię zatrzymywać - każdy podejmuje decyzję za siebie. Odnośnie wspólnych innych "statikowych" rzeczy - uważam, że statik
JEST DO EXPOWANIA - to jest jedyna rzecz, którą musimy robić razem, bo musim mieć równy poziom expa. Wszystkie inne rzeczy jak misje, promvyliony, questy, campowanie fajnych przedmiotów a nawet BCNMy powinny być robione w LSie - nie alienujmy się! Oczywiście będzie super jak na takiej wyprawie będą 4-5 osób ze statika, dobrze się znamy, super współpracuemy, ale jak uda się nam zebrać razem to priorytetem powinien być EXP.
Rhaegal --> dzięki za posta, na którego mnie nie było wczoraj stać - zbyt mnie ta sytuacja zirytowała. Myślę, że oddałeś sedno sprawy. Zgadzam się z Tobą w zupełności. Nic więcej nie dodam. Zastanowiłem się co mi daje statik:
+ STATIKA
+
Uber exp / h - być może znajdziesz party w którym exp bedzie większy, ale ile razy bedzie mniejszy? ile czasu spędzisz na poszukiwanie party? Teraz wolny czas mozesz poświęcić na farmowanie, lewelowanie innej postaci - cokolwiek - tak byś szukał party.
+
BHP - bezpieczeństwo i higiena pracy
to co Rha powiedziałeś - chce wiedzieć, że tank nie da ciała...
+
Fun - fajnie sie z Wami expuje
- STATIKA
+
Trudno sie zebrać - rzeczywiście, trudno jest się zebrać 6ciu osobom...
A jakie dla Was są +/-? Jakie są wasze refleksje na spokojnie?
Moja propozycje jest następująca:
STATIK do expowania LINKSHELL do eventów. Wtedy exp flow będzie dobry, LS ożyje...