Huck - teraz zabawa jest o wiele lepsza, ability Leave jest zarabiste
) Poza tym expowanie wcale nie ujmuje normalnemu z pt, wczoraj w Yhorator robilem chainy do 4 z 280expa max ale to rzadko natomiast chain 4 to spokojnie sie robi tak z 1000expa na lancuszek
Generalnie przeszelem meczarnie z pre 35lvl i zabawa sie zaczyna, a pety scharmowane sa naprawde dobre DC Workerem bije spokojnie T+ Gobliny a czasem VT jak sie zabije
) Nie mowiac o Batach (I love bats) sa doskonale z bombkami, je spokojnie mozna bic nawet IT ich czesty Selfdestruct jest super szybkim expem.
Teraz dla mnie przeszkoda jest mala ilosc CHR i do 51lvl bedzie to problemem, bo nie mam kasy na 2 ringi za 100k/szt, ktore beda na 9lvl bo potem kupie tansze za 30k/szt i takie same
)
No i czeka mnie wydatek kolejnych 400k na Apollo Staff, potega charmingu, lepszy od Monster Signa ^^
ok koncze nudzic
)
Dodatm tylko ze 2 BSTow w pt to cale 6osobowe pt czyli 6osobowe pt BSTow to Alliance
) Piekna sprawa !
ps Zalujcie ze nie kontynuowaliscie BSTa, naprawde warto, przywolanym Petem kiluje spokojnie wszytkie worthlesy ^^ bez jakichkolwiek meczarni ani ryzyka.