Nio ja miałem dokładnie tak samo jak Xanth, żadnych problemów cd key był automatycznie wpisany. Ja bym proponował poczekać z tą rejesracją jak skończą i sobie nerwów nie psuć. Tak czy siak na dobre nam wyjdzie ten merge, więcej bydła będzie
A na temat teraz.
Tak forum Horizons Definitywnie sie przyda. Z paru powodów.
- Ogólne niedługo zamienią sie w takie forum
- Po mergu i przejsciu czesci osób na retial w tym mnie będzie communmity polskie w horizons, oby jak najwieksze bedzie co robic do wow ludziska sie zżyją bardziej, poznają zanim zaczniemy w wow grac
- Cena Horizons jest niska i fakt że nie wymaga dodatkoweo zakupu za retial przyciagnie wiecej osób
- I jeszcze ostatnie. Narazie serwery jescze nie są na chodzie i narazie sobie jeszcze ogólnie gadamy, lecz gdy zaczniemy wszyscy grac pojawia sie pewnie tematy w stylu sprzedam/kupie graty, szukam XYZ, Jak zrobic XYZ Najlepszy sposób na..... no chyba łapiecie o co chodzi. Jednym słowem, gdybym był adminem dla własnego dobra i mniejszej ilosci roboty i bałaganu puźniej postawił bym ten dział dla świetego spokoju i ku uciesze tłumu
.
No i jesze jedno. Xanth troszke za ostro go pojechałeś kazdy z nas kiedyś zaczynał i kazdy zaczynał od gier Free, nawet jezeli krutko. Ignorancja i brak wiedzy nie jest powodem aby zaraz kogoś palić na stosie.
Bolo jescze nie ma takiego doświadczenia i z jego punktu widzenia wydaje mu sie że ma racje, ale my juz nie od dzisiaj gramy i wiemy jak będzie. Zamiast go bluzgać lepiej solą i chelebm powitać wkońcu to nowy potencjalny gracz w profesjonalne mmorpg
Lepiej było mu powiedzieć, pozyjesz zobaczysz
A nie sie kłucić bo to psuje tylko atmosfere na forum
Pozdrawiam