http://www.chronicles.co.kr/
- klikamy na rozowa ramke w lewym gornym rogu ekranu
- wybieramy 1 opcje
- pojawia sie okno z 2 ramkami zaczynajacymi sie od 14 (jesli ktos nie ma ich czcionki, jesli ktos to ma nie wiem jak wygladaja te ramki), w kazdym razie ja wybralem ta po prawej
- pojawia sie okno ze wstepnymi danymi:
1 pole to chyba jakis login (4-10 znakow)
w drugie pole mozna wpisac znaki specjalne typu spacja - + itd..
trzecie pole to chyba ichniejszy pesel czy cos w tym stylu, w kazdym razie jakis nr ewidencyjny, mnie przepuscilo z takimi danymi:
991111 0000000 tutaj pokombinujcie z 1 czlonem znakow
- wlasciwa rejestracja
1 pole to login wybrany poprzednio
2 haslo
3 potwierdzenie hasla
4 chyba cos a'la pytanie pomocnicze
5 odpowiedz na to pytanie
6 to dane wpisane w 2 pole na poprzedniej stronie
7 to dane wpisane w 3 pole na poprzedniej stronie
8 data urodzenia
9 mail
10 tu chyba wybieramy kod pocztowy i adres, klikamy na odnosnik po prawej, wpisujemy jakas litere i pojawiaja sie kody, wybieramy jeden
11 od razu pojawi sie adres
12 nie wiem wpisalem 123 456 789
13 tez nie wiem chyba telefon
z gory uprzedzam ze nie ponosze zadnej odpowiedzialnosci za dane ktorych nie rozumiem
Jeszcze jedno w katalogu z gra jest katalog language. Otworzcie oba pliki ini jeden caly po koreansku drugi po angielsku, te po koreansku przeniesc do innego ktalogu, trzeba wywalic koncowke nazwy z tego angielskiego (_ang), angielski plik language.ini jest krotszy co powoduje ze nie wszystko niestety bedzie przetlumaczone, co wiecej w miejscu brakujacych rzeczy pojawia sie bledy, najlepiej przekopiowac brakujaca czesc z koreanskiego ini do angielskiego. Teraz poszukajcie znajomego koreanczyka ktory moglby przetlumaczyc ten koreanski ini