BTW apropo DE nukerów dopiero teraz załważyłem że nie mają aura flare.... geeeez... nie chce nic mówić ale to dosyć mocno ogranicza ich w pvp...
Moim zdaniem aura flare to jeden z najpotęrzniejszych spelli w grze potrafi zadać niesamowite ilości dmg w krótkim czasie
Pozwoliłem sobie na mały test na arenie:
(to był czysty test na dmg/time żadnych skomplikowanych taktyk)
Przeciwnik:
BD lvl52 (2.3k hp) m.def 450 + własne buffy + crit dance wyposarzony w dual katany
Ja:
Sorc lvl50 (1.4hp) + własne buffy (blazing skin lvl2 zwraca coś koło 15% dmg) p.def 394 / FP shield
Walka trwała 10-15s obydwaj spamowaliśmy ss/sps start z bliskiego dystansu ja używałem tylko aury on walił mnie mieczami po zakńczeniu zostało mi 300hp jemu 0
Potem rozwaliłem go także bez sps/ss walcząc jusz normalnie, choć dalej nie używałem sleep (staram się przyzwyczajić przed c2) Zaczeliśmy z małego dystansu ja zdąrzyłem walnąć go nukem on spróbował poison (nie weszło) potem zacząłem aura spam (który bez sps jest zdecydowanie wolniejszy) on zrobił bleed (zdiołem emergency dressingiem) potem użył ud wiec zwiększyłem dystans i zacząłem się leczyć. W tym czasie on stosował kombinacje drain i freezing strike potem dokończyłem go aura flare... zostało mi coś koło 400hp
Generalnie myślę że human sorc ma duże szanse z de nukerem pod warunkiem żę tamten nie wyląduje silence...
Pozdrawiam