Azzie napisał(a):
Mnie sie wydaje ze raczej to Ty dorabiasz ideologie do tego ze nie masz/szkoda Ci/nie mozesz zaplacic (niewlasciwe skreslic) paru dolcow a sam bys juz chcial grac...
Rownie dobrze mozna nie kupowac gazet o grach komputerowych (ile teraz kosztuje CD Action? czy nie wlasnie okolo 20 zl?) bo przeciez dema sa w necie za darmo do sciagniecia, artykuly tez mozna za darmo przeczytac a papier to tanszy jest toaletowy. A ten cham smuggler kasuje ludzi na 20 zl co mnie strasznie wkurza
Oczywiście że chciałbym zagarać, mam ochotę jak cholera i ledwie się powstrzymuję...
Ale gdybym już kupił tą subskrypcje to bym nie kombinował i walił jasno czemu ją kupiłem.
Mi nie chodzi o kase... te 8 USD to majątek nie jest, nie lubie tylko jak ktoś ze mnie robi wała. A z Was zrobiono wała panie i panowie i chociaż o tym wiedzieliście to się na to zgadzacie.
Nie chce nikogo obrażać, przecież w większości już mamy sporo latek na karku i co nieco o świecie wiemy. Sprawa wygląda tak, że ktoś chce od nas ściągnąć kasę za coś co w normalnych warunkach nigdy nie kosztuje.
Oni wiedzą że to jest przegięcie. My wiemy, że to jest przegięcie. Oni wiedzą, że my wiemy. A my wiemy, że oni wiedzą, że my wiemy.
Ale nikt z tym nic nie robi. My bo chcemy sobie wreszcie pograć w długo wyczekiwaną grę. A dla nich się liczy kasa.
Ja zwyczajnie takich rzeczy nie unoszę i stane kuźwa pod wiatr, choćbym się miał przewrócić.
Mam nadzieję, że nikogo nie obraziłem. Sam czuje, że mógłbym zwyczajnie też zapłacić i powiedzieć sobie, że mam w dupie fakt, że komuś się wydaje że mnie obrobił z kasy, skoro ja i tak zrobilem to co chciałem.
Cytuj:
dwutlenek to w jaki inny sposób rozwiązałbyś problem ograniczonej przepustowości serwerów fileplanet? Zadna ideologia - zwykły marketing.
W sumie racja... ale już nie bede edytował tego co napisałem wcześniej