Strangerr napisał(a):
Hmm ozzie zastanawiam sie ktory masz lev bo z twojej wypowiedzu chyba niewielki .. Wyjdz troche poza slums a zobaczysz co tam sie dzieje
Wiecej mowic nie moge bo NDA jak cos to na prv . Tak samo jak ktos ma jakies pyt co do gry czy czegos to na prv pls . Gram w to juz od jakiegos czasu i musze przyznac ze mi sie podoba . Moze nie jest to rewelacja millenium ale biorac pod uwage ze to jest wczesna beta to jeszcze duzo zmienia . Pozatym ozzie nie wiem czy zadales sobie trud wejsca na QA serv , ktory wyprzedza glowny serv o jeden patch .. powiem ci ze duuuzzzoooo zmienili
(patch 1.4 gb ) . co do lagow to mi sie zdazaja ale nie zeby byly czaly czas . Najwiecej jest w momecie fali File Planet ppl . Po drugie gdybys poczytal forum to bys wiedzial ze jak narazie jest stress test serv zeby zobaczyli ile wytrzyma (dlatego miedzy innymi Fileplanet ma beta keye) . Tak wiec owszem gra jest mocno zbugowana i lagi sie zdzaja i inne dziwne rzeczy ale ogolnie jest naprawde fajna jak juz sie pokuma co i jak i sie wyjdzie z newbieland
PS : QA serv jest 24/7 ...poza godzinami beta serv
PS2:.. Jak chcesz "grac" to poczekaj na open beta . Jak narazie to ta gre sie "testuje " i "szuka bugow" a nie "gra za free"
Moglbys sie najpierw zapytac na ile poznalem gre zanim zaczniesz wytykac mi bledy, bo widzisz gralem w MxO troche.
Od dwoch tygodni wchodze regularnie na QA (o ile akurat stoi) i nadal misje jakie tam wykonuje sa do siebie bardzo podobne, tak samo budynki na zewnatrz jak i wewnatrz.
Miasto sprawia wrazenie martwego pomimo wszystkich NPC'ow oraz samochodow na drogach.
Rozwinalem kilka postaci, i to calkiem daleko. Zebralem niezly sprzet i bylem w stanie zrobic juz calkiem trudne misje. Wciaz uwazam, ze nie sa one niczym szczegolnym i po tygodniu grania zaczynaja sie dosyc ostro nudzic.
Walka jest dosyc ciekawa ale tylko na poczatku, poniewaz jakbys sie nie staral, to tylko rozwinieta wersja gry nozyce - kamien.
Nie wmawiaj mi takze, ze gram a nie testuje bo pisalem kilkakrotnie na forum MxO opisujac swoje pomysly na ozywienie miasta, jednoczesnie regularnie wysylam raporty po kazdym crash'u a dodatkowo wyslalem okolo 20 screenow z bledami graficznymi.
To wszytko nie zmienia faktu, ze MxO jest monotonne a wszytkie misje wykonuje sie w przytlaczajaco podobnych lokacjach i nie wiem jak ty ale ja mialem ciagle wrazenie deja vu.
Gra jest dosyc daleko od retail'u dlatego mozan jeszcze wiele poprawic ale glowne zalozenia pozostana niestety takie same, w systemie walki takze nie sadze aby po raz drugi wprowadzono wieksze zmainy tak jak to mialo miejsce pare miesiecy temu.