Wiec ja caly czas myslalem ze to ze podczas przemiany nie zmieniaja sie staty to bug. Jednak okazalo sie ze tak ma byc!!!!!!!!!!!! Wiec pytam po co to?? Czy jest jakikolwiek ses takiego czaru . Chociaz jeden...............i ja bynajmniej nie znalazlem. No dla zabawy
Dzieki za taka zabawe ze po zamianie w demona ginie sie po 2 strzalach przecietnego woja. To jest delikatnie mowiac BEZ SESSSSSSSSSSSS. Pewnie teraz powiedza mi panowie GM ze tak ma byc i ze zaden wojownik nie mial by ze mna szans gdybym byl np.demonem. Wiec tak. Poe pierwsze
-wojownicy maja mega bronie , zbroje , itd itd. Zabierazja do 50 hp przy jednym udezeniu nawet najlepszy moj czar, wogule czyli najlepszy jaki jest dostepny nie zabiera tyle!!!!!!!Pozatym jak walne typa co ma 80 hp i jest wojownikiem moim cudnym flame strikiem to zabiore mu gora 45 a on wtedy lyknie jedna butle i znowu ma fulla HP. A JA prwaie 0 MANYYYYYY. I czy to jest sprawiedliwe
-przeciez nie mowie zeby zamiana dawala az TAK DUZOOOOOOOO ale zeby choc jako tako dawala szanse na starcie z wojownikie w koncu magia to najkosztowniejsza nauka ze wszystkich. Pozdrawiam i prosze o racjonalne wyjasnienie tego problemu......