As Topic !
Nie iwem jak Wy, moze mieliscie wiecej szczescia, a moze mieliscie swoja paczke w ktorej gracie sami, ale ja doswiadczylem tylko niemilych incydentow podczas gry w pt
Invite'owali mnie tylko sami "bussinesman'i", ktorzy mieli interes w owej wspolnej grze, a mianowicie - wykonanie zadan ! Po wykonaniu zaraz uciekali, nawet nie pytali czy ma juz czlowiek zrobione te zadanie rowniez
Ustawienie lotowania na tryb master juz w ogole mi sie nie podobalo, po jaki sens to ustwiac jak gramy wspolnie celem wykonania jakiegos zadania ??? No chyba ze cel jest taki jaki opisalem powyzej :/
Dalej ...
wspolna gra ? Jakos tak chaotycznie, nikt nie pilnuje sie nawzajem kazdy sam gra, zero zorganizowania, nie kumam tego. Moze dlatego ze wczesniej gralem w gre, w ktorej podstawa jest wspolne rozdzielenie rol w pt i kazdy ma robic to co do niego nalezy tworzac niepokonana druzyne
No coz, tu niestety ale ten chaos mnie rozbrajal, nie mowiac o kompletnym braku znajomosci profesji, ktora gramy
No tak, OB mnostwo noobow ;D W sumie sam czlowiek niewiele gral i jest noobem, ale jakos staralem sie to wszystko poukladac w jedna calosc
Moze trzeba pograc dluzej aby skumac o co w tym wszystkim chodzi (gra w zespole)
Ach to takie moje male refleksje z gry,
czy macie jakie cenne uwagi itp ???
ps. srednio podoba mi sie gra solo
w koncu jest to mmorpg wiec gra powinna polegac na wspolnej eksploracji swiata i wykonywanie zadan, to tez jeszcze jedno pytanie: jak przedstawia sie uzyskiwanie expa w pt ? Szybciej czy wolniej i jak to u Was wyglada ? (niestety ale nie mialem zbyt dlugiej mozliwoasci tego doswiadczyc
)