Mark24 napisał(a):
bo to bardzo dobry argument - nie odpowiada nie graj.
to jest zaden argument
Mark24 napisał(a):
Płacz, tupanie i żalenie się na forum bo ja zrobiłem lvl20 i chcę killować lvl1-5 bo innych się boje, albo za duże ryzyko, że sam padnę to nie dla mnie.
bardzo sie ciesze - ale o czym ty mowisz ?
ktos plakal ?
Mark24 napisał(a):
Brak skilla nadrabiamy różnicą w lvl-u. Nie ma to jak zglanować niemowlaka.
A co tu ma do rzeczy kwestia skila lub jego braku ? To jest kwestia czerpania funu w wkurzania innych graczy , tego ze po paru takich akcjach przeciwna strona serdecznie cie nienawidzi i na ciebie poluje.
Ciebie to nie bawi , nie czujesz w tym rozrywki - super - nie moja sprawa.
Mnie to bawi a tobie gowno do tego.
Mark24 napisał(a):
I jeszcze się tłumaczę, że w realu jestem honorowy to w grze będę robił za ćwoka i palanta - bo mam z tego fun.
To byl dowcip - jakbys nie zatrybil to robie sobie jaja a nie sie "tlumacze".
Zreszta w RL tez jestem skurwiel podobno
Pozatym - nie bardzo rozumiem po jaka cholere sie czepiacie tego ze ktos ma inne zdanie. Aenima napisal ze uwaza takie "oslony" na servie pvp za zbedne - ja sie z nim zgadzam , czesc osob sie z nim nie zgadza. I tyle.
Kazdy ma na to jakies swoje argumenty , a Ty wyjzdzasz z debilnym "jak sie nie podoba to nie graj".
Nikt tutaj nie napisal ze WoW ma zwalony system pvp , ze gra sux itp.
Wyrazenie swojej opinie ze cos mozna bylo (w drobnej czesci) zrobic inaczej nie jest jednoznaczne z plakaniem , czepianiem sie gry itp.
To sie nazywa DYSKUSJA - po to glownie jest forum no nie ? Zeby mozna bylo porozmawiac , poczytac kto jakie widzi niedociagniecia , co mozna by zrobic inaczej , jego zdaniem lepiej.
Podsumowujac - jestem daleki od "wieszania psow" na WoW.
Poprostu uwazam ze najlepszy do tej pory system pvp byl w UO:SP - w reszcie gier w jakie gralem (czyli chyba we wszystkie ktore mialy wogole pvp) byl kompletnie zwalony. Na tym tle WoW wypada rewelacyjnie.
Ale system oslony newbe moglbyc zrobiony lepiej / ciekawiej
Takie "pvp switche" sa strasznie nienaturalne i nie pasuja mi do klimatu zupelnie.