..ze smiechu
przytaczam tu kilka cytatow z roznych stron inetu dotyczacych WoW, ktore byly wklejane na Ircu gdzie siedzimy - wszystkie teksty sa jeszzce swieze
"No to ile tszeba bedzie wybulic na nasz piekny world of warcralt mam nadzieje ze malo jezeli maja pobierac takie oplaty wrr czemu nie moga zrobic darmowe servy jak diablo2 "
"Slyszalem ze world of warcraft to gra wylacznie online i w dodatku trzeba za to granie placic ... czy to prawda ????"
"a bendom piradzkie serfery???????????????!!!!!1"
" wytlumacz mi posuniecie blizzardu jezeli nie monopolistyczne zagrania. Czytam sobie glowna strone i co widze sa dwie wersje gry jedna zawiarajaca tylko postacie z hordy druga z allies kupisz te zawierajaca horde mozesz grac tylko tymi postaciami to jest istne zdzierstwo"
" hehehe to ja wam cos powiem jak pierwszy raz wybralem sie do krainy krasnoludow bay statkiem to wyladaowalem w tym miasteczku u krasmolodow a ze niewiedzialem jak sie dostac dalej do miasta krasnolodow ptactwem nie oglem to plynolem w plaw przez morze do miasta ludzi zajelo mi to godzine"
"ja kupie sobie pudelko z postaciami Horde.. bo jak sobie kupie pudelko kolekcjonerskie to bedem mogl tylko grac panda, albo tym goopim zerglingiem, o diable nawet nei wspomniajac
( co za monopolisci
("