Dobra po kolei.
Dwutlenek: no fakt ostro zabrzmial post. Nierozwaznie napisalem tego posta i teraz sie zasmialem jak to widze:) Ciec nie mial sie do Roballa tyczyc, tylko w takiej sferze: No sorry Roball! jak jestes cieciem; to mialo byc w stylu: no sorry Roball, jak jestes np. warrem w grze to troche inaczej walczysz. Nie wiem czy czujesz o co chodzi
? No ale moja wina, faktycznie mozna bylo to zrozumiec tak jak napisalem -> przepraszam.
Co do reszty bo to jest wazniejsze, dalej uwazam, ze za wygodni jestescie, jak nie korzystasz z template to jestes np. dla mnie wartosciowym graczem, a nie jakas odtworcza papuga. Lecz pomimo to, jak sobie skaszanisz postac to masz ja robic od nowa. Do kogo masz pretensje? Twoja wina i tyle, tak to zabrzmioalo to co napisales, jakby to ktos Ci zepsul postac i Ci sie nalezy pomoc w resetowaniu.
A Koma to w ogole nie wiem jak sie zabrac do tego twojego posta ;>.
Z tym popisywaniem sie to w ogole daj luz, nie chce rozgrzbywac tej kwestii bo sie wiekszosc oburzy. Z tym co napisales o wybalansowaniu i dopieszczeniu to jak to sie niby tyczy do tego co ja pisalem? Piszesz ze gimpem sie dobrze gra, no to se graj skoro lubisz a jak ci sie to znudzi to wg mnie nie masz prawa resetowac talentow, ot co i nie ma gadania, ze ktos ci tam wklepie i uznasz, no dobra fajnei sie gralo, ale trzeba tez komus wklepac blablabla. Pozniej ten tekst z tym ze sa talenty majace sens tylko w pve.. no i co? Tzn. ja podejrzewam co ty mi niby chciales napisac, pewnie to ze nie bedzie 100% papug tylko te papugi beda sie dzielic na dwie grupy
? Ql i dlatego juz resetowanie talentow moze byc dopuszczone?
A ze nie trafilem w problem, no to ty jedyny w tych wsiech postach jakos na okolo szukales wyjasniania mi dlaczego powinno sie dac resetowac talenty. Powiedz czy ktora z w/w twoich argumentow odpowiada na to pytanie?
No i ostatnie co do ciecia, juz wyzej opisalem o co chodzi. Co do doswiadczenia, co ty mozesz o tym wiedziec jak mnie nie znasz. A kto jaki jest doswiadczony to sobie dedukuje z roznych wypowiedzi i mam mniej wiecej obraz jaki kto jest, akurat jesli chodzi o roballa to pare razy zrobil na mnie wrazenie nie dosc dobre i mam o nim mierne zdanie.
A co do skladni mojego posta, byc moze tego nie jestes w stanie zauwazyc, ale jest on logiczny i spojny. Konkretne wypowiedzi przedewszystkim i umiejetnosc filtrowania esencji
.
Jeszcze btw odnosnie doswiadczenia: doswiadczony gracz to taki, ktory potrafi krytycznie oceniac cos co jest mu w grze na reke... To tyle mam nadzieje, ze ze zrozumieniem tego nie bedzie problemow.