Drogi chłopcze, żeby nie było, że się ukrywam czy wstydzę się swojego czynu (gdyż zapewniam Cię iż tak nie jest) to sprostuje troche moją ofertę handlową, gdyż niektorzy mogą sobie pomyśleć iż jestem jakimś leszczycielem nadzwyczajnym.
Założyłeś Topic o nazwie "Desperat poszukuje WoW" :
Kabraxis napisał(a):
Jesli ktos, ktokolwiek ma do odsprzedania (moze byc drogo ale bez przesady napewno nie tyle co tu:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=36227457 ) WoW US lub sam CDKEY prosze o kontakt na maila:
[email protected]Cena na Allegro na linku jaki podałeś to 330 z pudełkiem.
Akurat miałem Cd-key, który się zwolnił i którego obiecałem odsprzedać dla kumpla, ale że się nawinęła okazja to chciałem ją wykorzystać(jak każdy normalny) , a że nie chciałem męczyć się z wysyłaniem pudełka to zaproponowałem na nie cene 260 a za Cd-keya "tylko" 220, pozatym myślałem, że będziesz się targował, ale sie zawiodłem
.
Ty potrzebowałeś keya, kumpel mógł troche poczekać, a ja mogłem zarobić i tyle w tym temacie.
Kabraxis napisał(a):
To jest osoba z tego boarda (znalazlem posty z taka sama ksywka) ale nie powiem kto (bez przesady )
Udziela sie na forum WoW
EDIT:
HI HI Roball jest nawet teraz na forum (jesli to ta sama osoba)
I wypraszam sobie takie "wskazówki" albo piszesz kto Ci zaoferował taki trade albo siedzisz cicho , to są zasady dobrego wychowania.