Dobra pogralem sobie juz troche i teraz moge tutaj duzo powiedziec.
Jak sie chce grac w b.dobrych szczegolach i w wysokiej rozdzialce, to trzeba miec super sprzet. Ludzie rozne rzeczy pisali, a ja nie mialem jak tego sprawdzic. Teraz wiem, ze aby WoW byl cudowny to trzeba miec grafe tak za 1400
. Radeon 9500 pro, procek 2.4, 750 ramu i co? I najbardziej po dupie daje to ustawianie widocznosci na far. Da sie grac ladnie, nie schodzi ponizej 30fps, ale w miastach.. heh schodzi do 14-18 nawet, no to na Radku 9800 pro by bylo tak z 21 najmniej, tez by byla lipa. 30 musi byc wg mnie, ale niech nikt nie robi dygresji, ze wcale nie bo blabla, nvm, to jest moje zdanie, pisze dla tych co chca wiedziec jak gra chodzi.
W kazdym badz razie, sciagnalem sobie widocznosc do polowy, tak jak mialem defaultowo i juz jest tak jak byc powinno plus filtrowanie zmniejszylem. Da sie grac juz bardzo konfortowo.
Heh a inna ciekawa sprawa, nie te lata juz do grania, mam 24 i to nie to samo jak bylo 19-20. Tylko ja zmieklem? Oczy mnie bola, spac mi sie chce w ogole dramat hehe. Jak gralem na 19tce (odswiezanie 100 hz w 1280x1024) to byl dramat dla moich oczow (fakt, ze odleglosc od oczow tylko 70-80cm, a powinno byc duzo wiecej). Teraz wziaelm od taty 17tke i gram w 1024x768 i luz juz z oczami, ale dalej sie czuje graniem zmeczony
. Btw nie widze roznicy w fps dla 1280 a 1024.
Tyle.