Bodziu napisał(a):
1. Jak nauczyc sie nowych zdolnosci peta, tak aby pojawily sie one u mnie
Zlapac peta ktory takie zdolnosci posiada i uzyc go conajmniej raz do walki (zakonczonej sukcesem). Gdzie znalezc i jakie zdolnosci? Link podalem w linkowni.
Cytuj:
2. Czy jesli bede mial juz znane zdolnosci dla peta to czy nauczyciel petow bedzie mog mnie nauczyc lepszych wersji tychze zdolnosci
Nie, pet trainer moze cie jedynie nauczyc growl, kazda inna z lepszym rankiem musisz sobie osobiscie zlapac.
Cytuj:
3. Jaki najlepszy jest pet dla PvE a jaki dla PvP
Nie ma znaczenia, wszystkie pety sa takie same, roznia sie jedynie wygladem i dzwiekami. Czyli uzywasz takiego, jaki ci sie podoba. Byc moze sie myle, ale na 10 roznych petow ktore mialem, kazdy mial identyczne statystyki.
Cytuj:
4. Czy moglby ktos podac przykladowo jak grac Hunterem w teamie, bo jakos nie mialem okazji zbyt wielkiej
A tu wszystko zalezy od szkoly i od tego czy jestes puller, czy idziesz w melee czy w ranged. Zawsze jest to kwestia ustalenia taktyki z reszta teamu, szczegolnie, ze hunter przy rozwijaniu talentow survival swietnie sie w zwarciu sprawdza. Moja gra w teamie to zazwyczaj pull i oddaje aggro dla peta, czesto tez szczuje petem i strzelam, ale wszystko zalezy od sytuacji i od klas w teamie.
Cytuj:
5. Co oznacza, jak go rozumiec, pasek pod paskiem HP peta
Focus, taka "mana" peta potrzebna do uzywania specjali
Cytuj:
6. podczas proby tame'owania czesto padam od jakiegos specjala co oczywiscie przerywa owe tam'eowanie - macie na to jakis sposob
Tak, zaopatrzyc sie w cokolwiek co "przykleja" peta na pare sekund, to wystarczy. Albo tamowac i sie modlic, zeby nie trafil specjalem
X.