Poziomka napisał(a):
Zatem marzenia o wspolnym graniu na Euro server pozostaja w sferze marzen
Niestety tak to wygląda na chwilę obecną. Prawdopodobnie mój klan zacznie w końcu levelowanie na Bartezie. Nie mamy zamiaru dłużej czekać - tym bardziej, że nie ma aani jednej informacji wskazującej na to, że transfer będzie możliwy w bliżej nieokreślonej przyszłości.
Jak tylko spłacę długi robię 1lev. Później małe skłądki wśród klanowiczów na drugi, trzeci już weźmiemy z biegu.
Jak w końcu dadzą taką możliwość to super - przeniesiemy się gdzies wszyscy razem - póki co nie mamy już dłużej chęci czekać w nieskończoność. To tak jakby dyskwalifikuje mnie jeśli chodzi o bycie clan liderem na nowym serwerze, ale nikt nie powiedział zę mam być to ja a i chętnych napewno się kilku znajdzie. Pilnuj się arkadek bo tylko ty masz jeszcze w miarę aktywnego dwarf'a jako main'a
PS.
Póki co szczeże zachęcam wszystkich polaków z Bartz'a do dołączenia do nas (przynajmniej tych którzy chcą w przyszłości grać wspulnie na 1 serwerze). Nie ma co sobie odwlekać przyjemności. A napewno szybciej mozna sobie wyrobić wspulny model gry. Ale zrobicie jak zechcecie.