)v(ario napisał(a):
Nie chcesz to nie graj, ale dlaczego bez przerwy równasz z ziemią ludzi za ich opinie na temat innych mmo niż Twoje ulubione i granie na "shitowatych" servach?
Jakbys czytal uwazniej, to bys wiedzial, ze nie rownam nikogo z ziemia, tylko zwracam uwage na fakt, ze idiotyzmem jest wypowiadac sie na temat WSZYSTKICH mmorpgow w momencie, jak sie widzialo tylko te za free, ktore platnym nawet do piet nie dorastaja contentem, mechanika, community i wieloma innymi sprawami.
Sniegu napisał(a):
Nie wiem, moze ciezkie dziecinstwo? A moze ciezkie zabawki w dziecinstwie?
Typowo gowniarskie podejscie, brak argumentow na konkretny zarzut, to urzadza sie wycieczki osobiste. Tyle, ze jakos mnie to w tym dziale nie dziwi.
Cytuj:
skoro nie napisal w nich nic madrego tylko same bluzgi
To moze zacznij czytac uwaznie i ze zrozumieniem. A co do bluzgow, to narazie to ty mnie obrazasz, a nie ja ciebie...
oxidize napisał(a):
Siekanina - sux <-- taki mial byc temat /oczywiscie pan iKs wbil sie na topik i rozmowa przeobrazila sie w klutnie platne vs darmowe.
A umiesz czytac ze zrozumieniem? Czy jestes kolejnym z tych, ktorzy radosnie poklepuja sie po plecach dla zasady "jak inni, to i ja"?
Tak, wiem, ze to wolanie w pustke, dlatego EOT
X.