to ja moje 3 grosze jeszcze dorzuce
1. tesknie za czasami gdy moderatorem byl karol, wyjebalby polowe tego wątku do szamba i byscie se smierdzieli w towarzystwie innych smierdzieli
2. dobrze ze mlody odpuszcza, ja nie wierze ze ktos moze nie grac z powodu ramu od 2 mcy chyba, jakby mu zalezalo to by ten ram wykopal sąsiadowi z ogródka,
3. niech sobie sprzeda mlody to konto tylko jakiemus polakowi , bo wtedy pl nie pojdzie na marne , fut co ci zalezy czy pl hryggrowi czy flaszcze, byleby gral
4. flaszka chodz na euro bo:
- godziny grania angoli sa takie jak nasze
- wiecej jednak polakow
- goa nie jest taka upierdliwa w utrudnianiu zycia , ostatnio przynajmniej
a jezeli euro to tylko prywden bo tam siedzimy wszyscy i jak sie zbierzemy to calkiem niezle idzie nam kopanie dupy innym
5. kup konto od hryggra, moze nie bedziesz mial pierwszych 30dni za darmo ale przy obecnych cenach za konto , nie zaplacisz jakiejs wielkiej kasy a bedziesz mial gotowa postac do grania z nami
dokladnie taka jaka mam ja czyli herosa, uwazam ze na poczatek i dla takich ramoli jak ja to super postac, kilka klawiszy i calkiem duzo frajdy bo samodzielnie rozwalasz wrednych kasterów
6. jakbys chcial potem cos innego to proponuje zrobic drooda bo chyba tego grupie brakuje, a bez nich grac sie nie da, to tacy sanitariusze-smierdziele
7. olej triala , trial pokaze ci tyle daoc co playboy pokaze ci czym jest seks, gra w daoc zaczyna sie od 50 levelu , wtedy mozna ganiac w takiej grupce jak my i ownowac
albo byc ownowanym, w ciagu 7 dni , poznasz interfejs gry ale nie zrobisz nawet 20lvl a potem juz jest gorzej, zrobienie 50 lvl to kilka miesiecy dopieprzania(jezeli nie masz kogos do power levelingu) wiec jeszcze raz pomysl czy nie skumac sie z hryggrem
8. moze hryggr pozyczylby ci konto za oplacenie miesiaca i masz wtedy dluzszego triala i zobaczysz jak sie gra, ale jak do tego podejdzie hryggr i co i jak to z nim
i to tyle na razie