Coz, nie powiem nie (o tych mini i w ogole -szczegolnie DE Female chars sa "so sexy"
A co do recenzji. Nie jest ona doskonala. O recenzji w Filipince ni slyszalem (nie czytam takich gazet
- i nie wiem czy to nie jest zart) ale w MANGAzyn'ie z lutego 2004 chyba byla takowa i byla bardzo dobra. Jestem zatem ciekaw kilku rzeczy pominietych w tej recenzji:
- crafting: czytalem na forach, ze jest dostepny dla kazdego (jak np. w AC 2). Czyli co, kazdy moze zrobic taka samo dobra bron? Elf i krasnolud robia mlot bojowy i oba sa tak samo dobre? Mam nadzieje, ze sa jakies "roznice".
- magia: patrzac na pkt wyzej - czy krasnolud moze sie poslugiwac biegle magia? Mam nadzieje ze nie.
- XP: dobra opcja jest to, ze nie dostaje sie XP za jakies tam male moby (w L2 np. dostaje sie ale bardzo malo XP i 0 SP - na skille). Ale wyczytalem tez, ze jest tam taki system, ze kto pierwszy zaatakuje moba, ten dodstanie z niego cale XP i dropy, bez wzgledu kto go bedzie pral. Prawda to czy mit?
Ogolnie recenzja w CDA jest napisana tendencyjnie i jest lakoniczna. nie wiadomo kto ja nawet pisal. Szkoda, ze nie bylo jej opisu w GameWalkerze, gdzie pozostali "redaktorzy"
mogliby opisac swoje wrazenia po kontakcie z ta gra.
Czy ktorys z Was gral w innego MMO i porzucil go dla WoW? Jesli tak to podeslijcie mi nawet na priva info, co przuciliscie na rzecz WoW i dlaczego
Chcialbym miec jakies rozeznanie
Mnie od L2 moglby odciagnac Projekt AAA (rowniez wstepnie opisany w MANGAzyn'ie 100% Gry z lutego 2004, ale oficjalna strona jest po koreansku i nie mam zadnego news'a ;P