Cytuj:
2002-01-06 15:19, Drizzt Do'Urden napisał:
Jak Szerszen ci postaci nie skasuje to cin au licy wpierodli i co, ty bedziesz mu grozil ze mu posatc na OSI skasujesz???? ROTFL
No widze ze z inteligentnym czlowiekiem rozmawiam. Czlowieku co ty za bzdury piszesz ? Jakie "MI" nie skasuje postaci ? Jakie "MI" na ulicy wpierdoli (to juz jest SZCZYT SZCZYTOW glupoty)? Jaka ja mu postac na OSI skasuje ? CO TY PIERDOLISZ ? Jedyne slowo z sensem to ten ROTFL bo to jest wlasnie dobre okreslenie do twojego posta.
Cytuj:
Powem krotko - jestem za Szerszeniem, jakbys byl GM'em, mial kupe obowiazkow (z przewaga tej pierwszej) i w kolko bys musial za darmo poprawiac Bug'i
tyle razy sie mowi - jak nie chcesz to tu nie graj bo nikt ci nie kaze. Ale to dziala w obie strony, ktos mu kazal byc GM ?
Cytuj:
a taki debil publicznie by z ciebie szydzil, to ja bym NIE tlyko skaosowal postac, ale na tym tazke nie skonczyl
A co ? Wpierdolil bys mu na ulicy ?
To swiadczy tylko o tym ze jestes jeszcze glupszy niz myslalem
Cytuj:
, ja to jestem wdziczny BOgu (ktoremu
), ze zeslal taki serw i takich GM, z ktorymi sie gada jak z przyjacielem (przyjaciolka?
).
Stary jak ty jestes wdzieczny "BOgu" za serwer gry komputerowej to ja ci powodzenia zycze. Widze ze plytki z ciebie czlowiek...
Bo mnie sie wydaje ze jak juz sie w cos wiezy (czytaj w Boga) to sie to odnosi do jakis wyzszych wartosci niz serwer. BTW ladnie im w dupe wlazisz, na jakiegos gifta liczysz czy jak ?
Cytuj:
The end i pomysl co powypisywales
.
Az chcialo by sie powiedziec "sam pomysl co ty napisales, ale jakos kurde chyba z tym twoim mysleniem nie za dobrze wiec nie bede tego od ciebie wymagal.