astutus napisał(a):
Khebeln napisał(a):
Powiedz to do tych wszystkich wariorów ktorzy zgineli z mojej i sanda ręki
nie wazne czy gość miał lv 30 jak my czy lv 59 wszystkie warrior padali bez wiekszego problemu... No a wedłóg ciebie która klasa jest najsłabsza w takim razie ?
Khebeln a moze to ty sam byles, a warrow na 59 bylo dwoch i ich rozwaliles majac 30ty? Bez zdednej proznosci ze stwierdzeniami co to sie nie zrobilo _bez problemu_
kluczyk napisal: "Powiem tylko, że na 33 levelu mój najwyższy na razie crit to 1500 z execute, ok 700 ze slama, ok 500 z default. Szansa na crit to prawie 15% i ciągle rośnie" niezle naprawde osiagniecia, ja mam ambusehm rogue 730 i to na 38ym (byc moze slabe eq).
Khebeln wez cos napisz o swojej postaci ile hp miala na tym 33im i czy to war 59 Was napadl, czy tez wy jego dorwaliscie, wielce mnie ta sprawa interesuj, albo czy tez afk byl
A co do zabijania kolesia w paru, uwazam ze po 30tych to sie juz tak zrobilo, ze "I Herkules dupa kiedy wroga kupa". Jak jest ktos do pomocy to w dwoch mozna nastukac komus 10-15 levcow wyzszemu i to wcale nie ze wzgledu super skillowej gry, po prostu tak to juz jest, ze jak jedna i druga strona zagra wlasciwie to bym stawial raczej na tych dwoch. W moby 5-10 levcow wyzsze to sie ma duzo miss'ow ale w graczy to sie trafia b.dobrze.
Hehe spoko zapodam wam screany a i sandman jak i pare innych osób które wtedy były na Tsie mogą potwierdzić
Gość nie był afk, pierwszy raz go dorwaliśmy jak sie przybłeda znalazł w alarac mountains i mu nastukaliśmy. Potem przyleciał z kolegom magiem i troszke nas zaskoczył bo mieliśmy na sobie pare yeti. Sand dostał zgona ale ja uciekłem. Sand dobiegł do mnie spowrotem i zaczelismy sie z nimi gonic przez najblizsze 30min sand zginoł 1 raz ja ani razu. Poza jednym ale to jak juz skończyliśmy zostawiłem postać afk koło miejsca gdzie daethguards patrolują
(taren mill czy cuś)
Takich sytuacji było więcej. Np z warlockiem i magiem, tyle razy zgineli chłopaki ze im sie odechaciało wracać po ciała
Ogólnie mieliśmy tylko okazje walczyć ze znacznie wyzszymi postaciami jako ze skośni mają tam 40-60lv dość często.
http://khebeln.webpark.pl/wowscr1.jpg
Tu masz screan tego nieszczesnika po pierwszym spotkaniu, sand ma chyba resszte screanów musze poczekać jak wróci ze słowacji aby wam pokazać reszte. Nie miałem okazji zrobić tam screanów w czasie walki
A tu inny tak oftopicowy
http://khebeln.webpark.pl/wowscr2.jpg
Co do sprzętu który nosiłem do 3/4 była niebieska od butów po pierścionki i łepek
W miare mozliwiości wszystko na lv na który mogłem to dostać
PS: W tamtym momencie miałem 2800 armor i 107dps z broni włacznie z bufami,sharping stone, enchantet items, łatkami, pontionami i zarciem
Co do Hp nie pamiętam dokładnie ale dość duzo jak na ten lv