witam
czytam ten watek i nie bardzo moge sie zgodzic z tym ze polacy sa do d...
gralem w AO i prawie 2 lata w DAOCA,teraz pogrywam sobie w WOWa i nigdy nie spotkalem bluzgow o jakich tu piszecie
owszem zdarza sie ze leca przeklony ale to w swoim dobrze znanym gronie i bez urazy dla nikogo
moje spostrzezenie jest takie ze w gry mmorpg na dzisiejszy dzien gra malo" gownirzy",graja raczej ludzie ktorzy sami potrafia zapracowac na abonamet
mimo szumnych zapowiedzi ze tyle osob kupi wersje eu to mysle ze dystrybutor bedzie zawiedziony iloscia sprzedanych pudelek
spoleczenstwo nie jest jeszcze przyzwyczajone placic za granie-to po pierwsze,po drugie jestesmy ogolnie biednym narodem i nie wszystkich stac aby placic
moge cos na ten temat powiedziec bo sam sprzedaje serwery gier (
www.gamesnet.pl) i wiem jak olbrzymie jest zapotrzebowanie a jaka wielka przeszkoda kasa i to wcale nie duza kasa
powracajac do tematu gram w wiekszosci z polakami i prawie nigdy nie bylem zawiedziony
w wow zaczalem na SH horda i nie spotkalem bluzgow lub innych razacych wypowiedzi,inna sprawa ze tam polacy raczej ze soba nie graja,albo nie ze mna-moze bylem random:)
przenioslem sie do aliance na LB i pewnie tam zostane
mamy tam polska gildie ,chlopaki biegaja czesto razem,mozna liczyc na pomoc wysokolewelowcow-ja taka pomoc otrzymalem i w gotowce(2golda)i w zrobieniu qestow z ktorymi bym pewnie walczyl ze 2 dni
szczegolne podziekowania dla mortha
dlatego tez mimo ze pewnie kupie eu wersje to zostane tez na us bo juz polubilem chlopakow i gra mi sie tam bardzo fajnie
i to by bylo na tyle,pozdrawia was random:)