Kurde, petycje pisalem bedac pod wplywem takich emocji, ze nie masz pojecia
Poza tym liczylem, ze bedzie chcial pogadac i tam mu dam detale i tak dalej, ale lolek od razu wrzucil tekst i zakonczyl petycje... Zero zainteresowania tematem. I wlasnie tego nie lubie u nich. Po c2 maja wszystko w dupie a ich wiedza na temat gry jest jeszcze mniejsza niz nasza - odsylaja do "community" i fan sites
LaMeRsTwO !!!
A co do jednego klanu... Hmm... Nie mam nic przeciwko, ale gdy wszyscy sie na to zdecyduja, a obawiam sie ze to niemozliwe. Podobnie jak pozostali chcialbym poznac troche swiata zmierzyc sie z jakimis bossami itp. Watpie by Ita czy Bela czy Aio zostawili swoje obecne, duze klany, ogolnie znane i respektowane i chcieli zaczynac te droge od poczatku. To swego rodzaju krok wstecz - choc dla mnie mily
ja nie lubie sie spieszyc i wole powoli sobie expowac pomnazajac kase w milym gronie (Ethan, Sylvian, Wisnia...). Jednak aby The Preatorians dolaczylo do znanego sojuszu, zrobili ze 3-4 lvl'e potrzeba troche czasu - jakis miesiac. Dla mnie to nie problem, ale czy inni zrezygnauja z tego "co osiagneli"?
Nawet w moim klanie kilka osob przeszlo z MI bezposrednio KE zanim jeszcze bylismy w aliansie tylko dlatego, ze bylismy samotnym klanem i GC/BS/DVC byly dla nas niedostepne. Dopiero gdy KE wzielo nas pod swoje skrzydla systuacja sie zmienila. Obawiam sie, ze moze byc ciezko z tego zrezygnowac.
Podkreslam jednak, ze jezeli osoby, ktore chcialbym widziec w swoim otoczeniu, tj. Ita, Bela, Aio, Poziom - wyraza chec przylaczenia - jestem z Wami. Jak sami powiedzieliscie, nie ma co liczyc na szybkie uruchomienie transferu, a nawet jak bedzie to i tak nikt nie zrobi tego od razu.