Gev moze aury nie właczyłeś ? Mam Palladyna na 41 jak masz jakieś pytania to pytaj
Sprawdz czy nie masz uszkodzoneke sprzętu etc. Mozliwe ze coś zmieniłeś w ekwipunku postaci. Pamietaj że armor is your life jako palladyn
Jesteś w stanie wyciagnąć więcej armoru niz Warrior przy odpowiednim doborze skli polecam wziecie min. 5 talentów na 70% nie distruptowania speli 5 na improved devotion aura 5 na toughnes jako pierwsze. Uzywanie łatek na armor tez pomoze mozesz je dostać za grosze w domu akucyjnym
Reszte mozesz rozłozyc jak chcesz, osobiście ide w Retribution.
Pozdrawiam.
PS: Uzywam 2h broni dlatego Retribution jak uzywasz 1h i tarczy to proetction lecz cięzej się soluje wtedy jak i walczy w pvp lecz jestes znacznie lepszym tankiem. Ponadto inwestuj w niebieskie bronie po lv 21. Palladyn ma bardzo kiepski dmg i dobre bronie są mu bardzo potrzebne. W tej chwil uzywam Sword of Magistrate, miałem szczescie bo zaczełem aukcje na niego przed padem serwerów na tydzień i wygrałem miecz za 100 golda płacąc tylko 15
Prawdziwa Kosa
W yej chwili czaje się troszke na Wichfury ale nie widze go na aukcjach ostatnio
Na lv 20lv z DOBRYM ekwipunkiem powinienes sobe tam radzić , osobiście latałem tam juz na 17-18 (ale to samo robiłem z magiem
ale było wiecej kombinowania
) na lv 26-31 lv jestes wstanie zsolować deadmines jezeli masz 3/4 ekwipunku rare, zwłaszcza broń. Na 24 mozesz kupić crafted blue mail zwykle chodzą za 2-3 golda lecz wydatek powinien się bardzo opłacić armor jest uzyteczny przez bardzo długo (jak sie uprzesz to nawet do plate na lv 40) ale osobiście zmieniłem go na purple armor w miedzyczasie
PS2: Małe uzasadnienie dlaczego armor jest bardziej ważny u Palladyna nawet niz u wariora. More armor = less dmg = less healing nead = more mana=longer life