Moge ci pokazać mój sprzęt
Postne ci go puźniej. 90% to blue items z mojego lv.
Bylek ci palladyni nie przekroczyli 40+ i dokładnie te same teksty co o palladynie mówi się o Shamanie. To zróbmy tak wezmiemy Shamanowi Totemy Palladynowi Shildy i bendzie fair. Szkoda teraz ze nikt tą klasą nie bendzie teraz grał
Ponadto mana regeneruje się tak wolno w czasie walki ze nie ma to wiekszego znaczenia
Lubie również grać magiem czy to czyni go overpowered ?
W tej chwili będziemy mieli 4 Pld w gildi więc w retialu będę grał Magiem, bo nie będziemy mieli zadnego inaczej. Niezmienia to jednak faktu ze bzdury piszecie
Wybacz ale jezeli sam nie sprawdzisz tego na 40+ to twoje zdanie ma mało siły przebicia bo jenynie powielasz to bez poparcia praktyką.
Mark skończ jenczeć jak baba i jak uważasz ze jest taki super to sam nim graj. Zgodnie z twoją koncepcją Rogue tez jest przegięty bo moze być niewidzialny i zadawać kosmiczny dmg. OMG ja tez tak chce.
Szczerze, zajmi się usprawnianiem swojej klasy zamiast wcibianie nosa w nieswoje sprawy. Tez mógłbym zacząc piać na forum shamana jak to łatwo mnie pokonuje, lub na forum Priesta aby mu znerfowali skile. Ale nie robie tego bo widziiałem juz skutki takiego dziecinnego zachowania. Jezeli Palladyn jest rzeczywiscie przegięty (a wiem ze nie jest w endgame) to zostanie ustawiony w szeregu, blizzard nie jest idiotą. Lecz z tego co czytałem wypowiedzi blizzarda na forum nie zrobią tego.
Pozdrawiam.