Cytuj:
Wbiegasz miedzy grupe mobow: JEB, JEB, JEB, JEB, JEB, HEAL, JEB. JEB. JEB, JEB, JEB, HEAL,ITD.............kasujesz loot,biegniesz dalej.
Wczasie tego uzywasz 3 skilli (jesli attack uznac za skill)
pwned
Cytuj:
Ja wytrzymałem do 51 Będę grał magiem
Palladyn traci duzo po 40 lv
Uuuuuu, a co to? Paladyn w PvP ch..owy to bierzemy kogo innego?
I co on traci? Zaden meele w grze nie ma przykladowo skilli ktore by mogly wywrocic cala walke do gory nogami, a jeszcze te divine intervention...... Jakos rogue nie ma nawet 60min uber skilla.
Cytuj:
Dla ciebie to gank jako rogue a nie uczciwa walka twarzą w twarz więc się nie odzywaj
Dlatego ciebie rogue nie bedzie walil od przodu, tylko od tylu i bez wazeliny bo jestes pally.
Cytuj:
Kwestia spojrzenia, jak grasz daną klasa to się wydaje ze nie jest przesadzone ale jak kogoś zabijesz tym to już dla niego jest, stara prawda
Jedna glowna roznica.....Paladyn co 5min skopie dupe kazdemu rogue na swoim lvl, a rogue ze swoimi 5min skillami podrapie po kostkach paladyna.
Cytuj:
rouge jest do gry solo i w grupie napewno lepiej sprawdza sie paly ktory tankuje zbiera agro ,leczy i wreszcie rezuje
Nie zapominaj ze rogue potrafi w zamieszaniu uratowac takiego priesta, zwykly Vanish+cheapshot i bsy zdejmuja aggro a jak jest dwoch mobkow na priescie to jeszcze Blind, a jak trzeci to te 4 sekundy mozna kupic priestowi zwyklym Gouge. Nie wiem wolalbym chyba drugiego rogue w party niz Paladyna. Poniewaz pally jest ograniczony statsami i sprzetem, Rogue natomiast tym co potrafi wykombinowac.
Cytuj:
Dla niektórych osób liczy się tylko umiejętności zabicia a nie obronienia....
Kogo bronic? Jak jest zamieszanie to kazdy Rogue, Mag, Druid, Hunter, Warlock i cholera wie kto jeszcze, wiecej zdziala ratujac priesta, niz puszka po piwie zwana paladynem.