Calis napisał(a):
Po pierwsze skad wiesz jakie sa proporcje?:) Nikt napewno tego nie poda/l do wiadomosci.
Mam coś na potwierdzenie tej tezy - parę dni temu siedzę sobie w Centrum Med w Mos Eisley i próbuję zdobyć brakujące AP do Master Medica. Odzywa się jeden koleś, Novice Brawler, po odznakach widzę, że zdobył również Master Medica i Master Doctora. Mówi do mnie : ile Ci tych punktów trzeba i na jaką profeskę ? Więc ja mu że na Medica. A on, na to że OK, pomoże. "Damn, I hate to give up doc, but I will help You" - czyli robił to wielokrotnie ! I pozbył się całego Doctora, zszedł w Medicu w jednej gałęzi do 0 i w ciągu 2 min byłem Master Medic
Mówię mu, że pierwszy raz spotkałem się z taką życzliwością, a on na to że gra od 2 lat i lubi pomagać. Wg niego ostatnio niewielu już się nowych przyłącza, stąd jest ciężko znaleźć kogoś kogo można nauczyć i zdobyć AP. Wywiązała się gadka, koleś mówi, no to teraz jak chcesz to jeszcze Ci mogę pomóc, bo nic nie mam do roboty. Czego jeszcze Ci potrzeba ? Kasy? Chcesz dom ? Zatkało mnie troszeczkę, ale cóż. Dostałem 300K w gotowiźnie
Poleciałem z nim na Dantooine. I pytam - jesteś Jedi ? "Tak, inną postacią. Poczekaj chwilę. Log out, log in i pojawia się Jedi
Wyciąga swój dwustronny miecz i zaczyna wywijać
Po krótkim pokazie koleś wrócił do poprzedniej postaci.
Przy pierwszej okazji wpadłem na gracza, który miał postać Jedi. Zaryzykuję twierdzenie, że to co pisali gdzieś na forach że ze 30% jest Jedi jest prawdą- niektórzy po prostu robią Jedi kolejną postacią (i to pewnie nie drugą, ale trzecią lub czwartą).
Aha, jakby co - ten człowiek jest na Chilastrze, w gildii JHC - Jedi High Council. Siedziba na Dantooine.