Obi'v napisał(a):
wedlug mnie zniesienie Solo Group to najwiekszy błąd. Stracili wiele osob, ktorym gra sie znudzila, zrobila zbyt trudna (
) lub przeszli do WoW.
Wogole po roku grania juz mnie to tak nie bawi. Widze teraz tylko grindowanie, tez mi zabawa. Gdybym mial na to wplyw gra byla by totalnie inna.
Kurde, jestem BH i co mi po tym? Kiedys BH to byla najtrudniejsza ale i najlepsza w combat profesja. A teraz BH to pizdeusz. Ni w PvE ni w PvP. Co mam grindowac Jedi? Tez mi sie chce. A nawet po pol roku grania non stop i robienia tego Jedi co pozniej? Jeszcze zeby do kazdej profesji zrobili jakies ciekawe questy, to ok. Ale tak, zrobisz mastera i co dalej? Jeszcze zeby CW bylo ciekawe a tu nie. jestem Colonel i co mi po tym? Zamiast dostawac wiecej FP dostaje mniej. Widzicie sens? Ja nie. Charowalem na range tylko po to by miec trudniej. Rebel wygrali wszystkie 3 akty. Mimo to zamiast miec dzieki temu latwiej, to maja trudniej. Ku*^$ gdzie tu sens? Jak sie cos wygrywa to po to zeby bylo latwiej.... Pojebane to, poczekam na rewampy (to se poczekam) moze cos poprawia. Jedyne co teraz mnie zacheca do aktywacji konta to bezmyslna nawalanka w kosmosie (do mastera mi nie daleko) i pare questow dla paru gildii (Smuggler, Black Sun, itp...).
Moj post mial zawierac 2-3 zdania a sie rozpisalem. Zdenerwowalem sie i tyle...