Cytuj:
2001-11-23 23:42, Szerszen napisał:
To jest Polska wlasnie, jak zauwazyliscie, a to oznacza iz poki nie stoja za dana sprawa pieniadze, poty nikt sie nie doczepi ale nie daj boze ktos zwacha zysk, to nagle znajdzie sie haczyk i po ptakach.
Haczyk raczej po stronie serwera sie nieznajdzie, a jesli juz to jest tyle samo sposobow zeby to odzucic. Po stronie serwera gra jest calkowicie legalna, a jesli nie to hm na linuchu nie ma raczej jak tego sprawdzic
Cytuj:
Powiem szczerze - zpiac serwery - no problem ale niestety musi to zostac just for fun, bo za 135 PLN/miesiac to ja rodziny nie wyzywie.
Mysle, ze bardziej chodzilo o to zeby te pieniadze przeznaczyc bardziej na sprzet niz dla siebie. Mnie osobiscie 135zl nie zbawia, a ok 2000 mozna juz w cos zainwestowac.
Cytuj:
A apropos - w zasadzie to moznaby sprobowac - zpiac nieco podobnie - tak na poczatek serwery jak jest na zachodzie,
[CUT]
mysle ze warto sprobowac czy da sie to zrobic w taki sposob.
Jestem za, wszystko jest do uzgodnienia. Ale mysle, ze lepiej by to dzialalo jakby serwe staly na tych samych emulatorach.
BTW: Kto z was nalezy do ekipy SC? Tak z ciekawosci pytam. Przegladalem stronke ale jakos nieznalazlem tam takiej informacji.
Pozdrawiam.