To ja tez cos mazne
Pogralem na KR Becie z 3 tyg. mam 30 lvl i co ? powoli zaczyna mnie gra nudzic. Po pierwszym tygodniu bylem w stanie sprzedac biurko pod komputer a nastepnie fotel na ktorym wlasnie siedze aby tylko dorwac Wow i polroczna subskrypcje. Dzis juz sie zastanawiam co zrobic, wowa zamowilem na eu retail. Kazdego czlowieka napotkanego sie mierzy pod wzgledem lvl2 ja mam 34 on ma 25 jest moj
Nie podoba mi sie ten system. Prawie kazdy czlowiek ktorego spotykam siedzi w jednym miejscu i trzepie po 2 godziny te same mobki zalosne. Wiem wiem zaczyna sie dopiero zabawa na 60 lvl gdzie sa rajdy itp. Cholera jakos nie odczulem wowa jako prawdziwego mmo. Cos mi tu troszke za bardzo zle pachnie " a dobije jeszcze dzis ten lvl i spac" :/ Fajna gra skusze sie chyba na zakup ale cos czuje ze po dwoch miesiacach poleci w kat. Oczywiscie to tylko moje zdanie ale co na to poradze ze cos bardziej mnie ciagne w strone UO. Tam nie ma ty masta uber idz noob z tego miejsca my tu czekamy na wilczki
Tam na piewszy rzut oka nie widac kto co robi kim jest co potrafi jaki ma lvl itp itd.
TO TYLKO MOJE ZDANIE - nie krzyczec zbyt mocno
Do wszystkich ludzi ktorzy beda probowali zaciagnac klienta pod priv serwerki darujcie sobie juz lepiej jak sobie pograc w KR Bete te kilka dni jednemu czy drugiemu nawet konto odstapie (bez przesady z iloscia
)
btw. do ludzi ktorzy maja pieniazki na granie na lux serwerkach:
Po co robicie te zamieszanie ? Ja majac 18 czy 15 latek nie mialem mozliwosci takiej zabawy jak teraz mlodziez. Zostawcie ich w spokoju jak im sie to podoba niech tu pisza, opowiadaja o wrazeniach itp. Reszta niech ucieka jak najdalej od DARMOWE MMO
Bo po co tu zagladacie ? Moim zdaniem lepiej jak moj syn bedzie ladowal w moby na priv jakims szicie niz stal w klatce pil jakies tanie wina badz palil jakies swinstwa