Zaraz, zaraz!!:)
Mówi tutaj teraz do Was WHM Darkopl.
Dzięki Zjawcia, że im o mnie przypomniałaś bo by mnie swoją korespondencją zadeptali do reszty
Polecam Wszystkim swoje usługi jak np: leczenie, w tym na kasę chorych(częściowe) oraz całkowite (prywatnie).
Oferuję też innne usługi, jak m. innymi bezsenność, usuwanie jadu po ukąszeniu, czy uśmierzanie bólu po uderzeniach niebezpiecznymi przedmiotami.
A poważniej, to bardzo mnie ten temat podbudował, ponieważ czułem się już jak brzydkie kaczątko, co to go nikt do pty nie chce ponieważ stoi z boku i nic nie robi, a exp lecą:)
Z tego powodu (odrzucenie ogólne, złośliwe uśmieszki w Bastok podkładanie nóg na ulicy i nie tylko) postanowiłem, że przejdę na ciemniejszą stronę mocy (na którą to przeciągnął mnie pewien z natury mało rosły BLM, odżywiający się tarutaru rice, co niektórzy zwą Go Panem, a inni Protulą czy jakoś tak-przy nim czułem się jakiś WIĘKSZY, ważniejszy) i wczoraj oznajmiam wszem i wobec osiągnąłem BLM 10 lvl!!
Terez już nikt mi nie podskoczy, bo zamiast zdejmować uroki, mogę również rzucić małe co nieco.
A całkiem na poważnie, to polecam swoje usługi!
Darkopl