|PSX| Warrior napisał(a):
z serverow 1.2.1 przetestowalem wlasnie ukrainski
http://www.wow.wnet.ua/ Siedzi tam 25 osob, lagi ze szok... mobow jak na lekarstwo, w sumie to mozna tylko latac po pustych przestrzeniach i nikogo zywego nie zobaczysz, ani innych ras ani bestii... nic.. tylko zwiedzanie map
W DUPE SE WSADZCIE TAKIE SERVERY
))))))))))))))))
eee no przesadzasz. Dla mnie wypas !!! Mozna spokojnie grac, nic ci nie przeszkadza, porobic ladne screenshoty.
|PSX| Warrior napisał(a):
jedno co mnie cieszy to ze sprawdzilem sobie ze WoW na moim sprzecie dziala plynnie .. w miare (Athlon 2000, Radeon 9200 128k, RAM 256)... mysle ze jak dokupie dodatkowe 256 RAM to bedzie juz gitarra
A w czym sprawdzales ?? Bo jak w na tym serwie to podziel framerate przez 2 albo i 3.
U mnie taz plynnie chodzilo w KR BETA. A w retailu to jak wejde do Ogrimmar (albo nawet do jakiej popularnej wioski np. xroads/ratchet) to mam slideshow.
Moj sprzet: ATHLON 2000, EPOX 8RDAi, RADEON 9600XT 256RAM, 512 MB DDR 400mhz.
PS. Podzczas lazenia i lotu na gryfie fps mam 40-100 (tylko miasta to jest tragedia). Ogromne znaczenie dla wydajnosci ma ilosc playerow. Nie raz mi sie zdazalo ze bedac jeszcze dosc daleko od bramy Ogrimmaru mialem freeze 5*10 sekund (bo chyba wszystko doczytuje w biegu).