JarreK - poniekad sie zgadzam ze moje zachowanie tutaj, w szczegolnosci w niektorych postach jest dosyc szczeniackie. Sath mi nic nie zrobil, w sumie to nie wiem dlaczego tak gadam, pewnie z powodu takiego jaki napisalem post wyzej (o tej szarosci grupy itd w tym wypadku od mnie przewyzsza
, pozatym raz poraz tez cos napisze i w sumie to chyba jest dosyc niegrozne. No, jakby jednak na to nie patrzec masz racje.
Co do AO - wiesz, jesli ktos chce placic abonament (bo przeciez jesli ktos moowi ze nie chce bulic to odrazu mowie ze AO jest w tej chwili najlepszym wyborem) to po co wysylac go na bagna kiedy mozna pokazac mu kraine sielanki (no moze przesadzam, ale przy tym co sie dzieje w AO to chyba mozna to tak odebrac) jakim jest WoW, EvE (calkiem fajne - gdyby byla tam nasza dywizja tez bym pewnie tlukl) i inne MMO nowszej generacji.
World of Legion - that's a good one i chyba prawdziwe bo zostalismy uznani za najlepszego guilda na Mannaroth ;p Legion nic mi nie zastapil, po prostu kiedy mam wybierac miedzy Botpolem 15 osob ktore wiekszosc czasu poswiecaja na walke ze soba (tutaj tez troszke mojej winy jest nie powiem, aniolkiem nie bylem) a grupa ponad tysiaca rygorystycznie selekcjonowanych osob (jak sie okazuje nie wystarczy 'biegac' za nimi przez pol roku) to chyba decyzja nasuwa sie sama prawda? To, ze tak o tym gadam - czuje sie naprawde cholernie dobrze w Legionie, w dodatku to nie jest swiatek elitystycznych (dobrze odmienilem?) snobow ktore nie widza nic poza czubkiem swojego nosa, ale spoko ludzie z ktorymi mozna pogadac i oczekiwac pomocy w kazdej sytuacji.