overkilll napisał(a):
Witam.
Chciałem kupić WoW a skoro mam Warcrafta III z CDP myslalem ze bede mial za 159zł. Okazało sie , że tylko gry wydane po 2004 roku predysponujądo WoW za 159zł!! No i musze zapłacić 199zł. Pytam sie czym różni się moja kopia od tej kupionej z kartą rejstracji elektornicznej!
Uważam to za oszustwo!!!!
Dlatego uważam że polacy to analfabeci użytkowi. Geez przecież było o tym wszędzie jak mogłeś nie zauważyć? Zresztą nawet ponad samym przyciskiem wyraźnie pisze
"
Jeśli posiadasz grę z serii Warcraft III z kartą rejestracji elektronicznej"
Ach... nie moge się powstrzymać... Ostatnio byłem w pewnym supermarkecie a że mi się spieszyło i kupowałem tylko kilka rzeczy to stanąłem do kasy poniżej 10 produktów. Wszystko spoko przedemną tylko 2 osoby w tym jakaś baba, aż tu nagle podjeżdża do niej koleś z pełnym koszykiem i zaczyna wypakowywać swoje rzeczy O.o. Jak ludzie zaczeli jej zwracać uwage i caraz bardziej ją przyciskać to rzuciła tekstem w stylu "a może ja czytać nieumiem"...sorry ręce opadają. Wracając do tematu to ty też masz zamiar tak powiedzieć i dalej winić cdp?
hehe a teraz żebyście się troche pośmiali powiem co zaczął robić ten koleś, mianowićie zaczął on wypakowywać rzeczy na lade po 10 sztuk potem plakietka "następny klient" i znowu... mwahahaha.. dość powiedzieć że poczekałem tylko aż pierwsze 10 produktów przejedzie a potem wepchałem się i zarządałem od kasierki żeby mnie teraz rozliczyła ^^ (baba pluła się jak nawiedzona)
Pozdrawiam