Kabraxis napisał(a):
Jinx w sumie to masz troche racji, lae zasada jest prosta.
Nie chcesz - nie uzywasz i proste, caly swiat nie musi od razu wiedziec ze ci sie to nie podoba.
Topic jest o mapie a nie o klimacie.
Wg mnie bardziej niz mapa, klimat psuje ludzie ktorzy przychodza i wypowiadaja swoje zdanie zupelnie nie w temacie.
Jak juz wiele razy mowilem, chcesz klimatu ---> single player RPG.
PS. MUDY to shit. (tez se moge skrytykowac a co by nie).
Alez moj pierwszy (i w zamysle jedyny post) brzmial tak:
Jinx1337 napisał(a):
A nie fajniej samemu explorowac?
Czy zawsze potrzebne sa jakies mapy, thotboty.com etc.?
Meh - odbieracie sobie cala przyjemnosc z gry :/
Juz nie liczy sie klimat, a technika gry :/
A dlaczego wywolal taki flame-war?
SwenG napisał(a):
Nie, to raczej wygląda tak:
wchodzisz do baru mlecznego i widzisz jak gość je naleśniki z serem. Podchodzisz do niego patrząc jak apetycznie je mówisz mu: "co ty za gówno wpierdalasz, jedz chłopie z dżemem". A my ci tłumaczymy żebyś się odpierdolił i zaglądał do swojego talerza.
ps. a mudy to właśnie takie gówno na chodniku nie przymierzając...
Nie, predzej wyglada to tak - "wchodzisz
na forum ktore sluzy do wyglaszania swych opini i widzisz jak gość je naleśniki z serem. Podchodzisz do niego patrząc jak apetycznie je mówisz mu: "co ty za gówno wpierdalasz, jedz chłopie z dżemem"" - nie widze w tym nic zdroznego.
lutus napisał(a):
Ty chyba jestes z innej bajki... wszyscy Ciebie krytykuja, poniewaz przywalasz sie do tego, co powinni a czego nie powinni robic inni, jakbys byl ich ukochana zona. A zony w mmorpg nie istnieja ( a przynajmniej zadko, co tylko potwierdza regule). Na szczescie nie trzeba z Toba grac, tylko mozna grac samemu tak jak sie chce. Mapy moga pomoc, nikt nie mowi, zeby caly czas z niej korzystac. I mam nadzieje, ze nastanie taki moment, ze zawiesisz sie na jakims quescie i za huja pana go nie skonczysz, bo nie bedziesz wiedzial, ze to czego szukasz lezy 10 metrow w druga strone od miejsca w ktorym szukales. A ja ci wtedy na pewno nie powiem, bo zepsuloby ci to cala gre.
Wyjdz.
-------
Ok panowie, EOT i ciastko na zgode ok? Bo tutaj wlasciwie nie ma czego dalej juz rozstrzasac
Ja mam zly humor, bo Blizz nie potrafi przez miesiac zmienic mojego pieprzonego klucza z US na EU - i prawdopodobnie zawisc i przypierdalyzm przeze mnie przemawia
Pozdrawiam przedmowcow.