Tak tak bardzo mi brakuje roli tanka z 3-4 skillami które używa w odpowiedniej kolejności przez cały czas tankowania (kilka minut jeden mobek). jakie to było fajne i jakie nudne. A wymagające...
Tak tak bardzo mi brakuje tego, że przez cały level 54 i 55 expowałem w drzewku (faktycznie w 3 różnych spotach będących w zasięgu wzroku) bijąc te same kraby po kilka godzin dziennie w cholernie identyczny sposób.
Btw. by wyexpować z lvl 55 na 56 to trzeba kilkanaście, a raczej kilkadziesiąt!!!!!!!! godzin tłuc te same moby w tym samym miejscu w ten sam sposób najlepiej w tym samym składzie (bo inaczej party się szuka całymi dniami, a japsy po angielsku umieją /bow, i na tym kończy się ich kultura osobista).
Te kilka godzin to chyba Duny co?
Bodizu nie wypowiadaj się o WoWie bo nie masz pojęcia co jest na highlvl. Ta gra jest całkiem inna i stopień trudności rośnie wraz z levelem.
Co do grafiki to 3 moich kolegów odpadło z powodu grafiki w FFXI. Po prostu: fajnie zrobione postacie, a okolica razi pixelozą na kilometr. A teraz grają w WoW-a.