A no i wazna dosyc rzecz- na poczatku daru sobie zabawe w elementalne ninjutsu- rzuca sie dluzej niz zadasz cztery uderzenia z ktorych pewnie trafisz dwoma a damage zadasz jak polowa jednego (zamieszalem?).
Anyway strata czasu jesli jestes main tankiem- bedziesz mial dosc zajecia z przerzucaniem Utsusemi zeby bawic sie w takie duperele.
Za to na poczatku walki warto rzucac Kurayami Ichi i Jubaku Ichi do wyboru jedno z dwoch, na wiecej nie bedziesz mial czasu jak puller doprowadza mobka na miejsce egzekucji. Potem voke i rzucasz drugie lub jesli miales pecha i mobkowi wszedl doublehit to od razu przerzucasz cienie. Osobiscie wolalem wrzucac Kurayami bo Blind to pewniejsza sprawa niz Paralyze który moze zadziala a moze nie.
Z zarcia polecam Jack`o Lantern. dynia kosztuje od 2.5k do 3.5k ale trwa 3 godziny. Jesli masz ekipe na ktorej mozesz polegac i wiesz ze nie zanosi sie na wizyte w zaswiatach nazryj sie dyni bo +10 evade to konkretna sprawa na poczatkowych poziomach nie mowiac o +10 accurancy. Nie testowalem jeszcze Navarin wiec sie nie wypowiedam, wyglada obiecujaco ale trzeba sprawdzic w praniu.
Tak jak Ed wspomnial trzeba pakowac maks w evade a jak nie ma takiej mozliwosci to w Agi bo 2 agi= 1 evade.
Ja proszki kupuje. Wszystkie choc moglbym sobie czesc zrobic. Dlaczego? Ceny surowcow nie sa az tak atrakcyjne aby tracic czas na craftowanie ale nie sluchaj mnie pod tym wzgledem bo jestem rozpuszczony przez nadmiar kasy
Statsy to Evasion, Agi, Katana, Ninjutsu, Accurancy, Dex.