Ja naprawde przypuszczam ze nie gramy w ta sama gre.
Ja mam 32lvl mam 20 questow z ktorych moze 4 dam rade wykonac sam (a i tak kazdy zajmie mi godzine, a z party to robie go w 20 minut).
WoW nie ZMUSZA do gry w party ale poprostu w party gra sie po prostu lepiej.
Pozatym zycze powodzenia w solowaniu jakiegokolwiek instance a od 50lvl mniej wiecej to sa instance do ktorych nie ma sensu wchodzic w mniej niz 10 osob a i tak jesli masz nie zgrana grupe to giniesz co dwa pomieszczenia.
Cytuj:
W3 najlepszy rts na rynku? To ty chyba nie masz pojecia o rts. W tej grze byla dobra tylko fabula, po za tym byla cholernie wtorna. Do tego idiotyczny unit cap i bosko skonstruowane mapy, co razem dawalo walki 10 vs. 10 w ciasnych uliczkach, to talnie niegrywalna na multi. Zagraj sobie w Cossacs zobaczysz co to dobry rts. Imo Starcraft jest znakomity ale W3 to shit jakich malo.
Sorry ja mowie o GRACH a nie o jakis niszowych badziewiach, ktore sie sprzedaja w 1000 egzemplarzy. Po pierwsze GRA to wszystko filmiki, grafika, mechanika, fabula,itd..
I zeby zrobic dobra gre to trzeba na to miec budzet a nie dwa komputery w piwnicy u dziadka (te czasy juz minely).
Co jest jeszcze lepsze od Warcrafta? DUNE 2 sprzed 15 lat ?? hahahhah
BTW. Ile osob Gra DZIS w Cossacks a ile W W3 ? Prosze cie nie smiesz mnie. TO tak jakbys porownal reprezentacje Polski do Brazylii. Nie ta liga poprostu.
I na Boga czemu jak cos napisze to zaraz jakis nawiedzony obronca przylatuje i mowi ze jakies Cossacks jest lepsze. Ludzie wiecej luzu.
DS jest dobry ale jak mowilem brakuje mu tej "iskry" ktora jest (dla mnie) w grach Blizzarda. POzatym jesli chodzi o zywotnosc to nawet niema co porownywac DS i D2 bo tez nie ta liga.
O rozgrywkach w internecie tez nawet nie mowie (kto gra w sieci w Cossacks? 1000 osob? W porownaniu z ponad 1 000 000 rozgrywek na BattleNet).
Ludzie zastanowcie sie zanim cos napiszecie. Ja wiem ze dla kogos Cossacks Rulez, ale obiejktywnie to takie gry to dno rzeki + metr mulu w porownaniu z produkcjami Blizzarda czy EA.