Mark24 napisał(a):
Khebeln a co chcesz tym filmikiem udowodnić? To że paladyn jest overpowered i nie dość że nosi plate to się może 10+ razy healnąć, czy chcesz pokazać skilla graczy którzy na pasku skillów mają 3 ikonki a resztę pusto bo im się nie chce innych skilli wykupować bo po co?
Takich filmików widziałem dziesiątki. I powiem ci tak każdy głupol grający palem może wygrać z dobrym warrem, ale tylko dobry warr wygra z głupolem palem bo z dobrym palem i tak przegra.
Nie ma sie czym chwalić jak ktoś gra paladynem że z kims tam wygrał. To wina blizzarda.
Zrób warriora, rogue, druida, dowolną inną klasę i wygraj z paladynem - zapuśc filmik wtedy zyskasz szacunek. A nie poleganie na braku balance i wykorzystywanie bugów w grze..
Heh z pld wygrywałem w FB jezeli był na moim lv i nie był to code/gigi a grałem magiem
Ponadto jak zwykle szukasz dziury w cały filmik o którym mówie jest na oficjalnym forum, dośc ciekawy i pld jest tam chyba najmniej pokazywaną klasą. Najciekawsze jest jak nagi druid/mage/priest jadą wariora na 60 lv z ekwipunkiem raidowym. Pld po ozbaczeniu tego filmiku to pikuś chodz przyznam ze gość był bardzo blisko
PS: Mark dobry jesteś ale tylko w pyskowaniu, zrób pld na 60 i wtedy możemy dyskutować a to co w tej chili roisz to wieczne teoretyzowania i demonizowanie tego czego nie rozumiesz/nie znasz.
PS2: Dla gwoli ścisłości gram magiem ale jak mi takie głupoty tu piszą to nie odpuszcze dla zasady