Mark24 napisał(a):
Khebeln - to 10% osób miało cie w ignore, że tylko 90% puszczało ci tella?
Shadhun - reszta party była do dupy? Nie mieliście damagedealerów? Priest bieże agro naprawdę sporadycznie przy mnie, ale nie przecze zdaza się, najczęsciej mi agro zabierają magowie, rogue, shamani (totemy + melee = wysoki dps = wysoki hate)
demonslaying tylko ładnie wygląda i jest bezuzyteczny. Ja mówię o takich enchantach jak +11sta do tarczy czy proc +40 fire damage do 1h weaponu, a nie jakieś lowlvl formułki dla lowlvl graczy.
Właściwie to ja miałem ich na ignore bo nie podobało im sie że spamuje oferte z macro ma 4 linijkie z ofertami jako enchanter
Mark jak chcesz to mozemy sie policytować i wymienić wszystkie enchanty chcesz ? To nie żaden problem. Encahnty które miałem na tamty warrior to +7 weapon +100hp chest +9 stamina bracer +7agi boots +7 agi gloves. Nie są to najlepsze jakie mogłem zrobić ale szkoda materiałów mi było. Jeszcze jakieś pytania ?
PS: Co do moich kompetencji jako enchanter możesz spytać ludzi z FB, to co można było najlepszego mieć w FB na tym serwerze - miałem i robiłem ludziom.