Moja opinia? Filmik z serii "reklama telezakupy mango gdynia" -- owszem, koleś ma fajnie postać zrobioną, nieźle pocina.. ale...
1) warriory których bił -- przecież oni obaj obracali się na strzałkach, no sorry vinetou ale ja nie wiem jak oni dobili 59 i 60 lvl bodajże, a chwalić się, że takich się zabiło, to conajmniej śmieszne :>
2) rogue (59 lvl) praktycznie go sklepał.. tutaj bardzo fajnie można skomentować tego człowieka jako osobe "wannabe eleet 17yo kid" -- w walce z priestem, gdy tamten uciekał walił komentarzami w stylu "wtf? are you actually running?", a w momencie gdy sam wiał gdzie pieprz rośnie jak go rogue klepał zdrowo nic :> owszem, na sam koniec /bow ale mógłby być bardziej obiektywny względem samego siebie.. w ogóle "druid do poprawki" -- omg, 2k healing z 1.5s castem? i poprawiać będziemy może odrazu 4k, a najlepiej wyssać 50% hp przeciwnika i dodać sobie, oo.. to by był fajny spell, prawda?
3) większość ataków przeprowadzał z nienacka, co mu na dzień dobry dawało przewage...
4) ogólnie filmik fajny ale, IMHO cipa jest i nie pokazał ani jednej swojej porażki (a założe się, że nie jednej doznał, w końcu nikt nie jest niezniszczalny), co innego filmikach co były pokazywane wcześniej, bodajże 2 rogue undead w jakichś 2vs2 -- tam było fajnie pokazane nawet jak obrywają i to miało u mnie największego plusa, bardzo obiektywny filmik był.
5) imponujące było jak na priesta jednego zaggrował jednego moba, nie mam pojęcia jak to zrobił ale bardzo fajny motyw
To by było jeśli chodzi o mnie.. Mango Gdynia, pozdro 600 elo zią ajt! :/