Huragan napisał(a):
w.g. wowrankings najwiecej ludzi gra rogue... paladyni sa w koncowce rankingu.... ale jednak paladyni sa najbardziej pietnowana klasa.. ciekawe dlaczego ?
Qrde a moze to jednak byl blad palke wziac jako glowna postac
Przy wyborze kierowalem sie czyms takim :
Palka to taka hybryda co wyleczy, poblogoslawi, aure jakas wlaczy itp...
Wyobrazalem sobie jako secondary tank secondary healer w teamie co najwyzej... taka postac ktora kazdemu pomoze
Ale za to ze leczy i takie tam to wszyscy mnie beda lubic i bedzie fajna atmosfera...
Siedze juz ktorys dzien i czytam na forum, ze palka to najbardziej znienawidzona postac ... no qrde,w morde:)
Dodam tylko ze jak sobie gdzies laze i widze rogue woja itp to rzucam bless of might na kazdego (fightera) i bless of wisdom na (czarodziejow)
lecze nieznajomych spoza party i z party
:)
Ogolnie a krotko jeszcze gram bo raczej wszyscy po czyms takim dziekuja i wogole jeszcze ani razu nie spotkalem sie z jakas agresja w stosunku do mojego palka:) za to ze to palka
Czytaja posty niektorych ze beda scigac bo gram palka.. to mnie troche niesmaczy... no bo kurde .. ja na prawde (poki co ) chce grac honorowo uczciwie wczuwajac sie w role ze palka to palka ...zdaje sie ze rycerze nie uzywali broni dalekiego zasiegu ( za kusze podobno byla ekskomunika) jako bron niehumanitarna .. ale pewnie cos pokrecilem...
Powiem szczerze duzo czasu zajelo zrozumienie w czesci tych wszystkich talentow skills zeby teraz zmieniac postac:) pogram do konca palka pozmieniam kilka razy talenty
i wtedy planuje przerzucic sie na .. rogue...
2 razy widzialem horde poki co .. na "kuniach" .. jedni jak zobaczyli kransala z wędka ktory pomachal i posmial sie odmachali i poszli dalej ..
drudzy ... nie
Ogolnie nawet przez sekunde nie zastanawialem sie ze palka jest overpowed i takie tam.. po prostu ma pomagac ekipie.. i uwazam ze wszechstronnie moze pomagac.. zaleznie od tego kogo brakuje ewentualnie ..
Juz ktos kiedys cos powiedzial, ze jak jestes dobry we wszystkim to nie jestes w zadnej dziedzinie expertem - ot taka palka troche wyleczy troche potankuje troche powskrzesza
taka dobra dusza po prostu
A ze jest to jednak bylo nie bylo rpg.. to grac palkiem zmusza do honorowego zachowania - tak samo jak rogue do zasadzek i ciosow w plecy - jest to zgodne w 100 procentach z etosem postaci... IMHO jesli ktos palka robi zasadzki nie zachowuje sie honorowo to powinni jakies punkty karne dawac...
No juz cos takiego jak taniec na zwlokach to przesada.. nie do przyjecia
dobra koncze bo pozno...
jutro trzeba pograc
pozdroofka dla calego forum!!!
adasd (BL) cienki(DM) pal/pal