Quote:
"Hello,
It is not final yet if you can register with a game card at release. If the game cards aren't available at release it is possible that you will be required to register with a credit card.
Blizzard Europe Entertainment
Johnny
Billing Support
www.wow-europe.com"
Quote:
"Hello,
Thank you for your suggestion, be rest assured that such issues are being taken into account. We hope to make it so you do not need to put in a credit card at launch, but it has not yet been finalized.
Blizzard Europe Entertainment
Johnny
Billing Support
www.wow-europe.com"
Ja konta nie mialem, nie mam i w zakladanie takiego tylko dla WoWa nie chce mi sie bawic. Podaje fikcyjny nr konta podczas rejestracji (jesli zajdzie taka potrzeba) a pozniej oplacam gre za pomoca kart prepaidowych, ktore juz niedlugo powinny byc latwo dostepne.
"Mamy dobrą informację dla wszystkich zainteresowanych grą World of Warcraft. W odpowiedzi na duże zainteresowanie graczy, w sprzedaży pojawią się tzw. karty pre-paid, umożliwiające opłacanie abonamentu, który pozwala na zabawę na serwerach gry.
Karty typu "pre-paid" (popularnie zwane zdrapkami) są alternatywnym sposobem płacenia za abonament i umożliwiają zabawę również tym osobom, które nie dysponują kartą płatniczą. Każda karta umożliwi (przedłuży) grę w World of Warcraft przez 2 miesiące. Karty pre-paid pojawią się w sprzedaży około dwa tygodnie po premierze gry i będą dostępne na naszej stronie internetowej w cenie 109 PLN (+ koszty przesyłki). O szczegółach dotyczących zakupu kart poinformujemy wkrótce." - CDP
Jesli to sie nei uda, to mam kilka znajomych z odpowiednimi kartami - wykorzystam ich nr najwyzej i bede oplacal kartami,lub przelewal im kaske na konto.