Aenima napisał(a):
Goatus napisał(a):
Swoją drogą wygląda to żałośnie (mowa o gościu, który lezie w ścianę cały czas...) I niestety, mimo iż gram na razie rzadko to ostatnio naliczyłem kilku takich delikwentów na małym obszarze w krótkich odstępach czasu...
Pozdrawiam
to straszne ... pewnie z free shardu z ktorego sie do wow przeniosles takie donosze do gma bylo norma.
Słuchaj człowieku ty chyba masz do mnie jakieś uprzedzenia albo problem z rozumieniem języka Polskiego...
Już kolejny raz zwracam ci uwagę _czytaj ze zrozumieniem_ Nigdzie nie napisałem, że kogoś reportowałem czy coś w tym stylu, a ty po raz trzeci mi zarzucasz takie rzeczy.
Wyraziłem tylko swoją opinie, że to żałosne jest moim zdaniem i tyle. Wcześniej natomiast ostrzegałem, że komuś z graczy może się nie spodobać podejrzane zachowanie będące wynikiem działania jakiegoś programu do unikania logouta i może daną osobę zreportować. Jeżeli ty rozumiesz to, jako „jeżeli zobaczę to zreportuje" to już nie wiem, co mogłoby ci pomóc.
Co do freeshardów to musze cię zmartwić ale niestety nie przychodzę z żadnego... Zresztą jak by była w tobie odrobina dociekliwości to byś obejrzał listę moich postów w profilu i od razu byś to wiedział... Ale, po co się wysilać...
A tak na marginesie to, jeżeli masz jakiś problem z moją osobą to proszę powiedz to otwarcie albo dodaj mnie do ignore list a nie przekręcaj każdą moją wypowiedź. No chyba, że ci ta złota gwiazdka oczy tak przesłoniła, że już nawet nic nie potrafisz przeczytać dokładnie
Pozdrawiam (nie)
BTW do moderatora: przepraszam za OT, ale nie lubię jak się naskakuje po kilka razy na moją osobę, jeżeli ten post będzie skasowany to żeby było sprawiedliwie proszę też o skasowanie ostatnich trzech postów pana Aenim'y w tym topicu..
.