Santurion napisał(a):
Zia jeżeli zrezygnowałeś z WOW bo za bardzo ciebie wciagal a teraz robisz cos jeszcze bardziej wciagajacego tzn . że jestes w owiele gorszej sytuacji niz przedtem....
Wiesz... przed SWG i WoW pół roku siedziałem godzinami gapiąc sie w monit, brzuszek rósł, mięśnie wiotczały...
Tak, Xanth ma też racje
, to kobieta dzielącą ze mną nowe hobby, czyli ASG (
http://www.wmasg.pl/ ), obie pasje (kobita i ASG) wymagają sprawnoci i ją podnoszą przez intensywny trening
a na temat :
Grałem tyle w WoW właśnie dlatego,ze tam znalazłem full rpg gildie, więc zgadzam sie Kabraxisem (choć prywatnie wole klimaty w StarCrafta i WHMR40K).
A co do tego że dla dzieci... nawet te trupki na screenie Xantha są... cukierkowe ?
Przemoc i erotyka są (ach,te tańczące elfki) ale w minimalnych ilościach, zapewne na granicy tej 15 w ograniczeniu wiekowym gry. No i jedni nazwą ją cukierkową, inny baśniową grafiką (pamietam wrażenie jakie zrobiła ma mnie twierdza krasnoludów gdy wlatywałem tam na gryfie).
WoW jest uniwersalny i nic do tego stwierdzenia sie nie doda juz.Nawet jeżeli.. to po co ? WoW wielkim mmorpg jest i basta. A że nie zadowolił wszystkich? To zadanie dla agencji towarzyskich - jak pewien gośc śpiewa.
A tak wogóle co we flamesach robi watek, gdzie niemal wszyscy sie ze sobą zgadzają i sobie potakują ???