Żeby nie ściągnąć moba z voida stosuję się prosty trick , polegający na stawianiu dotów w odpowiedniej sekwencji , między kolejnymi castami tormenta .
Wygląda to mniej więcej tak
Void na moba , torment , torment , Curse of Agony , torment , Corruption , torment ,immolation, torment , Shadow bolt , torment , drain life - który tez jest w naturze dotem , w tym czasie void rzuci koło trzech torment co wystarczy żeby dobić moba nukami , oczywiście torment trzeba reguralnie upgradować
Succubus się nadaje głownie na pvp , co silniejsze moby składają ją w kilku ciosach bo jej armor to śmiech na sali w porównaniu do takiego prawie 5k armorka voida na 60 levelu , na nic fajny dps jak mało hp
pozatym na trzyma wogóle moba .
Pozatym nie można zapominać , że Warlock przy umiejętnym rozłożeniu talentów i stamina gear może mieć spokojnie 3-4 k hp , downtime przy zastosowaniu drain mana / drain life praktycznie nie istnieje - Warlock to kapitan , ster i okręt
Mark polecam pair do exp/quest z magiem , będą cie kochali za curse of elements , czary wtedy wchodzą w moba jak w masło , szczególnie tych pare level wyższych , poźniej dostaje wersje cursa dla shadow priesta
-obniża shadow resistance . Pamietaj dobrze wybrac rase (Orc +5% dmg petów , więcej hp , Undead , shadow res , will of the forsaken , więcej mana )
MoPs wspominał o duecie pal - pal , nie wiem czy żartobliwie ale miał racje , ja tak grałem w Eu FB - cross healing , nakładanie się aur , shield-przenoszenie aggro , ... gra stała sie nudna