Zapraszam wszystkich fanow Tolkiena, a takze tych ktorzy pragna prawdziej gry( a nie tak jak na SoA lub CL podszedl do mnie jakis gosc i zaczal na mnie rzygac, lub jakis gosc chodzil na golasa i mowil ze zrobi cos dla mnie za 100 sztuk zlota...)Na tym shardzie nikt nie podchodzi do kupca i mowi sprzed lub kupie tylko mowi pelnymi zdaniami .Tutaj gra naprawde Elita graczy(nie jest latwo sie dostac-wymagana jest znajomosc swiata Wladcy Pierscienie)To co przemawia za gra na tym shardzie to
-system ras(a dokladnie 9 kazda z charakterystycznymi dla siebie skillami)
-dokladnie odwzorowana mapa Środziemia(mozecie zwiedzic takie miescja jak Minas-Tirith, Dol Guldur, Rivendel, Bree, Hobbitow , Edoras, Helmowy Jar i wiele innych)
-system jezykow(kazda rasa oprocz jezyka wspolnego(Westronu) , posluguje sie jezykiem rasowym-krasnolud nie zoruzmie tego co powie elf poslugujacy sie swoim jezykiem).
-no i przede wszystkim doskonaly klimat.Tu nie ma gracza ktory nawet do banku wjedzie na koniu albo powie cos co by do swiata Tolkiena nie posowalo( elf nie bedzie zabijal ani atakowal ludzi tylko rasy ktore sa wrogami srodziemia ani nie bedzie przyjacielem krasnoludow , nie zachowanie ma tu odzywek nie zwiazaych z gra ani przekazywania statow albo wymiany numerow gg ,itp)
Ja sam gram juz od dawna i musze wam powiedzec ze zabawa jest przednia.Dla fanow Tolkiena obowiazkowy shard.Po wiecej informacji zapraszam na strone-
http://endore.angrenost.org/ .