Napisalem na poczatku, ze ankieta dotyczy dyskusji na forum "Ogolne", link tez podalem. Gdybyscie to najpierw przeczytali to nie byloby takich glupawych komentarzy ani najezdzania na mnie.
Dla fanboyi wyjasnie jednak:
1. Dyskusja zaczela sie od usera, ktory zastanawia sie jaka gre mmorpg wybrac by grac w nia rok albo i wiecej.
2. Zaproponowalem mu wybor gier : EQ, FFXI oraz Ragnarok, gdyz uwazam, ze te gry nie nudza sie po 2-3 meisiacach, znam wiele osob grajacych juz ponad rok w nie.
3. Napisalem ze duzo graczy znudzilo sie WoWem po 2-3 miesiacach grania (wniosek ten wyciagnalemz postow na tym forum)
4. Zarzucno mi ze to jest gdybanie i wcale nieprawda
5. Zeby wiec udowodnic moja teze o znudzeniu WoWem po 2-3 miesiacach postanowilem zrobic taka ankiete
6. i na koniec.. NIE, ja sie nie znudzilem WoWem, tak tez napisalem w tamtym topicu, gram w niego krotko i na razie mi sie bardzo podoba i zamierzam grac w niego .....AZ MI SIE NIE ZNUDZI !!!!
Nie jestem fanboyem z klapkami na oczach, a niektorzy juz ochrzcicli WoW gra wszechczasow. Nie uwazam zeby tak bylo, chociazby ze wzgledu na to, ze w.g mnie, by gra przyciagnela usera na rok lub wiecej MUSI miec rozwiniety social w grze. Tego w WoW nie ma i dlatego, wiele osob traktuje WoW jak gre typu "Shooter" zapominajac wogole czym jest mmorpg .... z akcentem na rpg.
Prosze wiec nie flamowac tutaj, tylko oddac glos lub nie i tyle.