Cytuj:
2002-01-12 15:11, Ikspil napisał:
to moze nie toleruj
co nam zrobisz?
Jesli myslisz takimi kategoriami ze mozesz gadac wszystko bo net zapewnia ci anonimowosc to idz stad spierdalaj ograniczony umyslowo czlowieczku o malym kutasku.
Cytuj:
hmmm powiesz jakie mamy "male kutaski"?
straszne :<
jak sobie tlumaczysz ze male jest piekne to moze nie straszne, ale jak by spojrzec prawdzie w oczy...
Cytuj:
szkoda ze tylko rozmiar "kutaskow" u ludzi ciebie interesuje
poczekaj az trafisz na jakas dziewczyne ktora ci sie spodoba i sie okaze ze rozmiar kutaska i ja interesuje, coz to bedzie za rozczarowanie...
Cytuj:
wow jakie emocje :<
na osi nie ma rpg? wlasnie kilku ludzi napisalo ze jest, chyba masz problemy z czytaniem
i co ze napisali ? moga se pisac co chca, ale jak dalej beda mieli takie argumenty jak konrador to i moga pisac ze ty masz duzego kutaska a i tak im nikt nie uwiezy.
Cytuj:
i to jest prawdziwe rpg
a nie durnota typu "mam sile jak 50 ludzi" albo "osiagnalem juz 5 krag umiejetnosci w mieczach", czy tez"moja babcia ma 53 krowy, 34 swinie, i 13 kurczakow" przy podawaniu numeru gaddu gadu
Yeeeeaaaahhh ! To jest to ! A na OSI jest tak: Ile masz sily ? 100. Zabawne ! Ja tez ! Ile masz sily ? 100. Rety coz za niespodzianka, ja tez. Ile masz sily ? 90. O kurde newbie jakis, pewnie z pol godziny temu zaczal... A ile masz w mieczu ? 100. No popatrz, ja tez ! To jest esencja RPG !
Cytuj:
jakby smarkaczy z cl nikt nie trzymal za morde to nie wiem co by zostalo z cl
a sami GM to rowniez czesto 10 letni smarkacze, lubiacy sobie "ulzyc" wyklinajac graczy od "chujow"
wszystkie opisane powyzejh przypadki sa autentyczne :<
jak by smarkaczy na cl nikt nie trzymal za morde to wygladalo by to tak jak to forum. Nikt cie nie trzyma za morde i widac jakie sa efekty. A co do GMow z CL to wiekszosc z nich mogla by byc twoim starym (nieobrazajac nikogo z CL!)
[/quote]